De Duurste Trouwringen Ooit

Trouwen is een belangrijk gebeuren in de samenleven van bijna ieder volk door de wereld heen. Er wordt dan gevierd en een verdrag getekend dat twee mensen van het andere geslacht voor altijd aan elkaar zitten. Hierom wordt er een feest gevierd met familie en vrienden. Soms zijn er ook wel eens volksrituelen die gehouden worden om het koppel geluk en een goed leven te bieden, dit doet ieder cultuur natuurlijk anders. Een van de symbolische trouwspullen is een trouwring. Een trouwring symboliseert dat het koppel bij elkaar horen en om aan te tonen dat de persoon al getrouwd is. Het is daarom belangrijk tijdens het trouwen om een mooie trouwring te halen, toch zijn er mensen die het een stapje hoger zetten en een van de duurste trouwringen te kopen. Als u benieuwd bent naar de duurste trouwringen ooit, dan moet u blijven doorlezen. In deze tekst gaan wij het hebben over trouwringen en welke nou de duurste zijn die ooit is gemaakt en verkocht is naar iemand. Ook worden er beschrijvingen gegeven over welke steen er wordt gebruikt voor de ring en welke andere materialen en hoe ze gemaakt zijn.

Voor veel bruidsparen is het belangrijk om voor het bruids vrouw een prachtig geschenk te halen en een mooi feest te organiseren. Hiervoor worden er vaak geschenken gegeven aan het bruidspaar zoals geld. Dit wordt gedaan om het bruidspaar te helpen met het opstarten van een nieuwe familie en is daardoor traditie geworden. In andere culturen worden er bijvoorbeeld ook goudstukken gegeven, dit wordt ook als traditie gedaan en wordt het goud gezien als iets wat je makkelijk kan waarborgen terwijl ook de waarde van goud het zelfde blijft. Natuurlijk moet de bruidshoek ook iets halen voor zijn echtgenoot, dit is vaak een trouwring die door het paar wordt gedragen, toch zijn er een paar trouwringen die best duur zijn en een stapje hoger gingen in het halen van dit geschenk.

De Argyle Diamanten Ring

Een van deze ringen is de Argyle Diamanten Ring die gedragen wordt door Anna Kournikova. Anna Kournikova is een oud professioneel tennisspeler die ook nog eens een Amerikaanse televisiepersoonlijkheid werd. Hierdoor werd zij gezien als een van de bekendste tennisspelers ooit. Zij is getrouwd met de Spaanse zanger en liedschrijver, Enrique Miguel Iglesias Preysler. Deze zanger heeft destijds in 1990 veel liedjes gemaakt die ook nog eens naar de Engelse markt is gegaan om zijn muziek te verkopen, ook heeft hij deals gemaakt met Universal Music Group voor miljoenen euro's. Hierdoor was hij destijds een redelijk succesvolle zanger in Spanje maar ook door de wereld heen. Door de roem en rijkdom en dat hij daarna de liefde van zijn leven heeft gevonden, had de zanger besloten om een prachtige ring te kopen voor zijn echtgenoot. Hij kocht een diamanten ring die een grote ovale paarse diamant heeft met er naast twee andere ovale diamanten die op blaadjes lijken. Deze diamant werd gevonden in de Argyle mijn in het Westen van Australië, hierdoor heeft het de naam Argyle gekregen. Door dat de diamanten zeer zeldzaam zijn heeft de ring en waarde van 2,5 miljoen euro. Vaak zijn diamanten met een kleurtje zeer uniek, dit komt omdat diamanten vaak geen kleur hebben maar toch heeft deze diamant een roze kleur.

De 15-karaat Lorraine Schwartz Ring

Dit is nog een ring die zeer uniek is, het unieke van de ring is dat de Diamanten steen groot is vergeleken met andere diamanten die normaal klein zijn of kleiner worden gemaakt. Om de ring heen heeft de ring nog kleine diamantjes en is hierdoor de ring een en al diamant met een klein band van Platinum om de ring heel en aan elkaar te houden. Deze ring zit in het bezit van Kim Kardashian. Kim Noel Kardashian is een Amerikaanse socialite en een Amerikaanse bekendheid die daarnaast ook een business vrouw is. De eerste keer dat zij bekendheid kreeg is doordat zij vroeger een stylist was voor Paris Hilton maar kreeg nog meer bekendheid naar dat haar geheime video's publiek werden gemaakt door haar ex. Hiermee kreeg Kim Kardashian veel bekendheid en mocht zij in een paar reality shows spelen en kreeg zij ook nog eens haar eigen reality show die over de familie Kardashian gaat. De ring werd gekocht door Kanye West, nog een bekendheid die beroemd werd door zijn muziek en de dingen die tegenwoordig door hem gezegd worden die best wel controversieel zijn. Hij heeft de ring gekocht voor de 33ste verjaardag van Kim Kardashian om waardering te tonen. Kanye was niet goedkoop bezig want de ring heeft een waarde van 4 miljoen euro. Vergeleken met andere dure diamanten dingen is dit bij lange na niet de duurste. Toch zit het wel in de categorie van een peperdure diamanten ringen.

De 10.4-karaat Cartier ring

De duurste ring die ooit bestaat is de 10.4-karaat Cartier ring. Dit is een ring met een grote witte diamant die een Smaragd vorm heeft. Zoals de vorige ring zijn ringen normaal klein en worden ook nog klein gemaakt, maar dit is niet het geval met deze ring. Ook de steen van deze ring werd gehouden zoals het was maar het werd ook nog door een vakman zo gesneden dat het een Smaragd vorm kreeg. De ring werd gekocht en daarna nog speciaal gesneden door een vakman door Prins Rainier. De Prins van Monaco. Eerst was de ring kleiner en had robijnen maar dit werd later door de Prins veranderd. Deze ring werd gemaakt door Cartier en de ring werd voor hem naar zijn naam benoemd. De Prins gaf deze ring aan zijn vrouw, Grace Kelly. Grace Kelly was een Amerikaanse acteur die in vele films heeft gespeelt in tijd van 1950. Door de populariteit die zij heeft opgebouwd met haar films werd zij gezien door Reinar, de Prins van Monaco. Door dat de Prins op haar verliefd werd wou hij uiteindelijk met Grace Kelly trouwen en heeft voor haar de ring gekocht. De kosten van de ring is ongeveer 38 miljoen euro. Een waarde dat andere ringen niet dichtbij kunnen komen, de op één na duurste ring is bijvoorbeeld 20 miljoen euro waard. Toch zal de ring nooit te koop staan omdat dit een speciaal gemaakte ring is door de Kroonprins van Monaco en voor een lange tijd daar zal blijven.