Beroemdheden en hun buitengewone (en dure) trouwringen!

Een trouwring kopen is een van de meest belangrijke aankopen die je ooit zal doen in je leven. Je draag het immers voor de rest van je leven bij je. Het is dus heel belangrijk dat je iets kunt vinden wat bij jou en je geliefde past. Voor veel mensen mag hier best een prijskaartje aanhangen, toch zullen veel mensen er geen tonnen voor uittrekken. Beroemdheden denken hier echter heel anders over. In dit artikel kun je lezen wat voor gigantische bedragen zij uitgeven voor hun buitengewone en prachtige ringen. Waarschijnlijk zullen jij en ik nooit zo’n smak geld neerleggen voor zo’n fraaie trouwring, maar dromen mag altijd! En het blijft natuurlijk leuk om over dit soort bijzondere verhalen te lezen.

De krenterige beroemdheden, ringen van 500.000 en meer!

Je zult misschien denken 5 ton voor een trouwring? Dat is krankzinnig veel geld. Echter, dit is de goedkoopste categorie die wij bespreken in dit artikel. Voor een normale sterveling een godsvermogen, voor celebraties stelt het niet eens zo heel veel voor.

Jennifer Aniston en Brad Pitt, het beroemdste Hollywood koppel

Jennifer Aniston en Brad Pitt golden voor lange tijd als het koningskoppel van Hollywood. Zij waren dol op elkaar, en daar hoort natuurlijk een mooie trouwring bij. Brad Pitt was zelf betrokken bij het ontwerp van de ring. Ook al heeft hij dus zelf meegeholpen, dat betekent niet dat hij een korting kreeg. Hij moest er gewoon 500.000 dollar voor neerleggen. Na een aantal jaar ging het echter weer uit, wat er met de ring is gebeurd, weet niemand. Zou Brad hem aan Angelina hebben gegeven? Of heeft hij hem toch maar naar de kringloopwinkel gebracht? In ieder geval is het een duur grapje geweest voor hem.

Charlie Sheen en zijn gele diamant

Dit koppel is echter niet het enigste dat vroegtijdig uit elkaar ging. Ook Eva Longoria en Tony Parker gingen vroegtijdig uit elkaar. Zij telden eveneens 5 ton neer voor de trouwringen. Een andere beroemdheid dat het niet lang volhield is Charlie Sheen. Charlie blijkt buiten de show ‘Two and a Half Men’ een net zo losbandig leven te leiden als in de televisieshow. Geen huwelijk is hier natuurlijk tegen bestand. Hij legde meer dan 5 ton neer voor zijn ring. Het ging hier om een gele diamant van 11 karaat. Diamanten hebben een geel uiterlijk wanneer er veel stikstof inzit. Hoe meer stikstof, des te geler de ring. Niet alleen Charlie vond deze ring mooi, deze ringen zijn steeds populairder bij vele mensen. Ze hebben een hele elegante en bijzondere uitstraling. De gele kleur staat symbool voor welvaart en geluk.

Khloe Kardashian en Lamar Odom

Natuurlijk horen de Kardashians ook thuis in dit rijtje, dat was te verwachten. Wanneer je denkt aan extravagante beroemdheden dan denk je natuurlijk aan deze familie. Alles wat zij doen is over de top. Veel normale mensen hebben zo hun vraagtekens bij het gedrag van deze familie, maar zij lijken het allemaal heel gewoon te vinden. Het is vanzelfsprekend dat zij ook fan zijn buitenissige trouwringen. Khloe en Lamar spendeerden zo’n 850.000 dollar aan hun trouwring. Dat klinkt als een enorm bedrag, maar dit was pas een schijntje bij de kosten die Kris Humphries en Kim Kardashian maakte. Khloe is gewoon de krent van de familie!

Wie betaalden er een miljoen voor hun ringen?  

Pas bij een bedrag van een miljoen begin je echt een beetje mee te tellen in het Hollywood wereldje. Echter, het zijn niet alleen acteurs en zangers die flink wat geld besteden aan hun trouwring. De koninklijke familie kan er ook wat van! Prins Charles gaf zijn vrouw Camilla bijvoorbeeld een ring van een miljoen dollar. Het bevatte een prachtig vierkant gesneden diamant. Toch zijn pop-iconen vaak wel degene die krankzinnige bedragen neerleggen. Ook Hillary Duff ontving een belachelijk dure ring. Prijs: 1 miljoen dollar. Hier kreeg ze wel een fraaie trouwring met 14-karaats diamant voor. Hillary was zo trots dat ze gelijk een foto op Twitter zette. De paparazzi hadden haar echter al in de smiezen, zij namen een foto van Hillary die de foto nam van haar trouwring die uiteindelijk op Twitter belande. Om nog maar eens aan te geven in wat voor gekke wereld we leven.

Katy Perry en Russel Brand waren ook een poosje samen. Het verhaal gaat dat Russel met een trouwring aan kwam zetten die Katy totaal niet zag zitten. Ze schijnt hem weggestuurd te hebben met de boodschap om binnen een week iets beters te vinden. Uiteindelijk kwam hij op de proppen met een trouwring van meer dan een miljoen. Het is begrijpelijk dat Katy hier niets over te klagen had!

De ring van Kim Kardashian en Kris Humphries

Een andere hele bekende ring is die van Kim Kardashian en Kris Humphries. Zij waren een poosje getrouwd. Echter, al snel gingen de geruchten dat het een nephuwelijk was, alleen in elkaar gezet voor de publiciteit. Kim zou nooit van Kris hebben gehouden, en zou het zelfs onverdraaglijk hebben gevonden om bij hem in de buurt te zijn. Wat hier van waar is, dat kun je je natuurlijk afvragen. Feit blijft wel dat het verhaal rondom de trouwring ook erg eigenaardig was. Men zegt dat Kim zo enthousiast was over de ring dat ze een voorwaarde in het huwelijkscontract liet opnemen, waarin stond dat ze de ring bij een eventuele scheiding voor een bepaald bedrag kon overnemen. Het lijkt er dus op dat ze meer fan was van de trouwring, dan van haar huwelijk! Wanneer je een kijkje neemt naar de ring is daar wel iets bij voor te stellen. De ring koste 2 miljoen dollar, en was 20,5 karaat. Een absoluut pronkstuk dus!   

De koning Donald Trump?

Inmiddels hebben we allemaal kennis gemaakt met Donald Trump. We weten dat hij nogal onder de indruk is van hemzelf, en vrij competitief is. Hij wil altijd winnen en de beste zijn. Waarschijnlijk dat hij daarom een ring van 3 miljoen dollar kocht voor zijn vrouw Melania. Met deze peperdure ring verslaat hij alle andere in dit rijtje. Toch is hij niet de absolute baas. Het schijnt dat Enrique Iglesias 6 miljoen dollar uitgaf voor een trouwring. Een werkelijk waar krankzinnig bedrag!